Testimoniale

Siguranta, seriozitate, profesionalism! Recomand cu toata increderea.

Marginean Catalin

2022-05-06

Discutiile au decurs de fiecare data cu profesionalism si au fost orientate spre solutii optime, pentru multumirea ambelor parti. Am apreciat implicarea si asistenta oferita la fiecare pas, de la contactul initial si pana la finalizarea tranzactiei.

Andreea Suba

2022-02-04

Cea mai profesionista agentie imobiliara cu care am lucrat in Cluj. Oameni extrem de experimentati, capabili sa abordeze nise complicate de piata (noi am lucrat pe o cladire veche din zona centrala), cu o mentalitate consultativa. Foarte diferiti de alte agentii care ne-au oferit doar servicii de taxi spre locatii si deschiderea usii.

Andrei Mocan

2021-12-07

Promptitudine, profesionalism, implicare. The best

Oana Roxana Puscas

2021-06-09

Lucrul cu Habitas Imobiliare a fost cea mai buna experienta de lucru cu o firma de imobiliare pe care am avut-o. Eugen, agentul cu care am colaborat, s-a ocupat cu promptitudine de toate documentele, programariile si detaliile necesare pentru tranzactie. Eu a trebuit sa ma ocup doar de plata.

Victor Gruita

2021-04-21

Recomand tuturor aceasta agentie, deoarece este foarte profesionala, oameni deschisi, foarte disponibili. Bogdan Bondar si Cornelia Rusu au fost colaboratorii mei, extrem de amabili, datorita lor apartamentul s-a vandut la prima vizita. Am avut suport si consiliere din partea lor pe toata durata tratativelor . Big like.????????????

Vasilica Pop

2021-03-29

Am fost foarte mulțumit de serviciile oferite de Habitas și le voi recomanda și altor persoane. Profesionalism, corectitudine, promptitudine, amabilitate, implicare din partea tuturor angajatilor. Ii multumesc lui Eugen Potra pentru implicarea si seriozitatea de care a dat dovada. Felicitari!

Andrei Szegedi

2021-03-11

De ce recomand Habitas Imobiliare? Pentru seriozitatea,amabilitatea, profesionalismul și promptitudinea lor. Tunde,îți multumesc ca ai făcut ca tot acest proces sa decurgă asa ușor,ca mi-ai raspuns la toate întrebările și ca m-ai susținut și informat pe toată perioada colaborării. A fost o placere sa lucrez cu tine.????

Alexandra Balan

2021-02-18

Profesionisti, prompţi, prietenoşi, uşor de colaborat cu ei. Recomand 100%

Ramona Arpad

2020-09-01

O agenție serioasă, eficientă și profesionistă, care reușește să pună ordine și calm în haosul și panica unei tranzacții imobiliare. O recomand cu toată căldura.

Mihai Pedestru

2020-07-16

Arata mai multe testimoniale