Testimoniale

Am colaborat foarte bine cu Cosmin Petrus si Bogdan Dascalu, doi profesionisti in intermedierile imobiliare. Recomand cu incredere agentia Habitas.

Sorin Joanta

2024-05-11

Cred ca pentru oricine cauta utilul imbinat cu informatie, transparenta si implicare in imobliare, oricare fiind scopul discutat, aici e locul. Karsten si cu Cosmin au fost pentru noi "crème de la crème". Multumim!

Raul Riti

2024-04-19

Am achiziționat un apartament prin intermediul agenției Habitas și îi recomand cu încredere, noi având o colaborare foarte buna cu dn Vlad Dogar și cu Dna Alexandra Pintea. Sunt prompți și eficienți, ne au oferit suport și consultanță pe tot parcursul procesului de cumpărare punandu ne la dispoziție toate documentele necesare inclusiv pentru dosarul pentru credit. Felicitări!!

Nicoleta Ioana Rus

2024-04-09

Am avut o experiența foarte plăcuta cu agenția Habitas Imobiliare. Dl Cosmin Petrus un profesionist desăvârșit, care a știut întodeauna sa se plieze la cerințele clientului, sa ofere cele mai bune sfaturi si sa aducă spre vizionare ofertele imobiliare cele mai potrivite conform cerințelor clientului la prețul corect. Pe scurt aș descrie colaborarea cu Habitas Imobiliare si în special cu Dl Cosmin Petrus în 3 cuvinte: Profesionalism, Transparenta, Corectitudine.

dr Andrei Maxim

2023-11-20

O echipa de profesioniști, care mi-au rezolvat nevoia intr un mod plăcut și eficient! Multumesc și succes incontinuare!

Cristian Strugariu

2023-10-16

Am avut o experiență excelentă cu Habitas Imobiliare. Apreciez buna comunicare, profesionalismul si programul adaptabil. Au făcut din căutarea unei noi case o experiență plăcută.

Victor Arapu

2023-10-16

Am avut o experienta buna aici. Am inchiriat prin intermediul lor, flexibili, politicosi si eficienti!

Tichil Teodora

2023-10-16

Agenție serioasă cu oameni super implicați, pentru care clienții sunt pe primul plan! Recomand cu încredere!

Raluca Alexa

2023-10-16

Cea mai buna agentie inmobiliara din Cluj. Profesionalism , interes si sinceritate . Am avut placerea sa il cunosc pe Dan Vladau si pe Cosmin Petrus si nu pot decat sa le multumesc pentru ajutor. Niste oameni minunati si foarte profesionali. Recomand cu toata increderea!

Estefania Pop

2023-10-16

Cea mai profesionistă agenție imobiliară din Cluj-Napoca cu comunicare excelentă și orientare către client. Recomand cu incredere pentru oricine.

Dávid Filep

2023-10-16

Arata mai multe testimoniale