Testimoniale

Profesionalismul isi are locul la Habitas! A fost o experienta minunata colaborarea noastra si angajatii Habitas sunt oameni de calibru, dedicati pentru solutionarea intermedierilor imobiloare in asa fel incat toti cei implicati sa fie mai mult decat multumiti. Recomand cu toata increderea Habitas Imobiliare!

Mircea Ruba

2019-08-21

Tin sa felicit membrii echipei Habitas cu care am avut ocazia sa colaborez, domnii Ficior Sebastian si Petrus Cosmin, pentru profesionalismul cu care m-au ajutat sa finalizez o tranzactie in care nu am avut suficienta incredere in faza initiala. Dumnealor au clarificat toate aspectele, comunicand in permanenta cu proprietarul aflat in strainatate, si punandu-mi la dispozitie toate documentele solicitate, facand astfel posibila tranzactia! Multumesc!

Rolando Kozma

2019-08-06

O recomandam din suflet pe Cornelia Rusu cu care colaboram minunat si care nu este doar un agent imobiliar extrem de bine pregatit ci si o persoana deosebita care este foarte grijulie cu oamenii si pune mult suflet in ceea ce face! Mulțumim Cornelia!

Ioana Gabriela Zalomir

2019-04-13

Colaborarea cu agentia Habitas prin dl Sebastian Fecior a fost una profesionala si placuta. Mi-a raspuns cu multa rabdare si profesionalism la multitudinea de intrebari survenite din partea mea. A participat si m-a ajutat sa navighez cu succes toate etapele achizitionarii unei case. Am avut senzatia ca a depus mai mult efort decat era necesar, incat sa decurga toate lucrurile bine. Ii multumesc lui si firmei Habitas si le urez mult succes in continuare.

Robert Osváth

2019-03-28

Recomand agenția Habitas Imobiliare pentru profesionalism, corectitudine și promptitudine. A fost o plăcere să colaborez cu ei.

Andrei Cantea

2019-02-21

Probabil cei mai seriosi de pe piata din Cluj Napoca. Toate actele sunt pregatite si verificate din timp, pe tot procesul de vanzare cumparare.

Borbely Istvan

2018-12-04

Recomand cu incredere aceasta agentie imobiliara pentru profesionalismul de care au dat dovada, au servicii la standarde inalte, corectitudine in pregatirea actelor, sunt operativi si devotati. Multumim pentru tot, Sebastian Fecior!

Carmen Maria Sasaran

2018-12-04

Servicii la standarde inalte, eficienta si seriozitate. Recomand cu incredere

Elli Zenembisi

2018-10-16

Comunicare perfecta, rapiditate si eficienta! A fost o placere colaborarea, fara stres sau deranj.

Noemi Kerekes

2018-10-16

Am interactionat pentru doua tranzactii. S-au comportat impecabil de fiecare data.

Mihai Brehar

2017-11-06

Arata mai multe testimoniale